5 Tips du kan bruge hjemme i din garderobe

kropsform

Undgå tøjkrise

Tips nr. 1

Prøv når du styler dig selv, at tage billede. Som her, hvor jeg har taget billede med skjorten nede i nederdel og med den udenpå. Jeg er ikke fan af billedet i midten. Med min kropsform, bliver jeg alt for firkantet med skjorten lukket. Har også vist det HER, med en anden nederdel.

Tips nr. 2

Er du bred foroven, så er der flere ting du kan gøre for at minimerer. Pas på med pufærmer som er ret hot stadig. Her skal du tænke over snit og mønstre. Se med her i videoen

Prøv med en halterneck top indenunder dine bluser. Det gør især en forskel hvis du er lidt bred foroven. Det sætter fokus og giver et slankt udseende.

Du kan faktisk shoppe efter din kropsform. Uanset om du har brede hofter, stor barm, er tynd, høj, lav, kortlivet. Har lange ben, eller hvad det nu kunne være. Så findes der masser af tips til, hvordan du kan få det bedste, ud af din kropsform. 

Som Sofie skrev, “Jeg blev guidet i hvordan jeg skulle sætte mit tøj. I forhold min kropsbygning. Så en lang overkrop kommer til at virke knapt så lang. Det kan du læse om HER

Tips nr. 3

Kjolelængde, hvor skal den gå til.

Her er det jo meget individuelt hvad der passer lige præcis til dig. Jeg er ikke så høj, så for mig er det vigtigt, at jeg ikke skærer mine ben over flere gange, som jeg gør på billedet til venstre.

At få styr på kropsform og snit, er noget vi kommer ind på ved et Garderobetjek, det kan du se mere om HER

Tips nr. 4

Køber du altid sko med runde snuder, prøv et par med spidse snuder. Det giver helt sikkert dit outfit, et helt andet udtryk. Er det mest sort og hvid farver du har, kunne du også prøve med et par, i en farve.

Husk at pleje dine sko/støvler. De her støvler er nok 10 år gammel. En gang fedtstof, et nyt snørebånd, tja så fik de lige en “makeover”.

Tips nr. 5

Brug dine accessories i stylingen. De gør mere ved helheden, end du lige umiddelbart tror. Mix med mønstre, men Husk at vær tro mod din stilkerne, ellers ender det med fejlkøb. Stilkerner kan du læse om HER

Tips 6

Din frisure, her kan du også skifte udtryk. Krøl det, glat det, glat kun pandehåret, lad resten krølle.

Brug pandebånd som du kan se øverst. Ændre din skilning, zigzag skilning. Små variationer i hverdagen, så det ikke altid bliver det samme og det samme. Mangler du inspiration så kig med HER

Posted on: august 24, 2020, by :